چه کسانی در پرونده فساد فوتبال احضار و دستگیر شدند؟ مدیرعامل پیشین باشگاه شمس آذر قزوین آزاد شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) سید مهدی رحمتی سرمربی هوادار شد وینگر برزیلی در راه تبریز؟ کسب مقام سوم لیگ برتر شمشیربازی کشور توسط دختران خراسانی سرپرست استقلال معرفی شد مراسم بدرقه رکاب‌زن المپیکی ایران برگزار شد هرگز نخورد آب زمینی که بلند است | درباره پهلوان پوریای ولی کادر فنی نکو بدون تغییر در فصل جدید رئیس هیئت تیراندازی استان خراسان رضوی: ۸ میلیارد تومان برای قهرمان پروری نیاز داریم شرط‌وشروط گولسیانی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس بلاتکلیفی عامل مصدومیت یامگا| حامدی‌فر در اتاق انتظار پرداخت بدهی ساپینتو در اولویت باشگاه استقلال احتمال لغو اردوی پرسپولیس در هلند پیروزی بیرانوند و استعفای درویش؟ بند فسخ ۱۲ میلیون یورویی لورکوزن برای سردار آزمون از بمب جدید تراکتور تا درخواست ستاره‌های پرسپولیسی از زنوزی گاریدو مهاجم می‌خواهد موافقت یحیی گل‌محمدی با بازگشت منشا
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمد‌تقی رضوی

  • کد خبر: ۹۶۷۶۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید محمد‌تقی رضوی
سردار شهید محمد‌تقی رضوی در بیست‌و‌نهم فروردین‌۱۳۳۴ در مشهد دیده به جهان گشود. در دوران نوجوانی و جوانی بسیار فعال، ورزشکار و خوش‌اخلاق بود؛ به‌طوری‌که در هر جمعی که قرار می‌گرفت، بلافاصله دیگران را مجذوب خود می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار شهید محمد‌تقی رضوی در بیست‌و‌نهم فروردین‌۱۳۳۴ در مشهد دیده به جهان گشود. در دوران نوجوانی و جوانی بسیار فعال، ورزشکار و خوش‌اخلاق بود؛ به‌طوری‌که در هر جمعی که قرار می‌گرفت، بلافاصله دیگران را مجذوب خود می‌کرد.

یک فوتبالیست خوش‌فکر بود و علاوه‌بر‌این در کوه‌نوردی هم از مهارت بالایی برخوردار شده بود. بعد از اتمام تحصیلاتش در دبیرستان و گرفتن دیپلم، راهی خدمت سربازی شد که هم‌زمان با اوج‌گرفتن انقلاب اسلامی بود. در این زمان او به فرمان امام‌خمینی (ره) از خدمت در ارتش فرار کرد و به صف انقلابیون پیوست.

او که در سال ۱۳۵۸ سهم بسزایی در تأسیس جهاد سازندگی خراسان داشت، با شروع جنگ به گروه جنگ‌های نامنظم دکتر چمران پیوست. شهید رضوی نقش مهمی در عملیات‌های جهاد در جبهه‌ها داشت که می‌توان به کشیدن کانال در اطراف شهر اهواز، اجرای جاده اندیمشک به حمیدیه، احداث خاک‌ریز پشت کارون برای شکست حصر آبادان، احداث جاده در عملیات آزاد‌سازی بستان، اجرای پل شناور بر روی کارون اشاره کرد.

در دوران سخت دفاع مقدس او به‌خاطر توانمندی‌هایی که داشت، به‌عنوان مسئول ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی، معاونت فرماندهی مهندسی‌رزمی قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) انتخاب شد و خدمات زیادی انجام داد. سوم خرداد سال ۱۳۶۶ در بازگشت از یکی از عملیات‌های شناسایی در سردشت لحظه شهادت این سردار بزرگ اسلام فرارسید و او به آرزوی دیرینش دست یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->